Ons team

 
_DSC7980.jpg
_DSC7967.jpg

shemène martines

Shemène had altijd diepe bewondering voor verloskundigen en besloot daarom zelf ook de opleiding te gaan doen. Achteraf de beste keuze die ze heeft gemaakt: de continue kennismaking met nieuw leven is voor haar het mooiste wat er is. Ze is diep dankbaar dat ze zo’n bijzonder moment met ouders mag meemaken en hoopt dit nog lang te mogen doen.

karin van dijk

Karin heeft van haar passie haar werk gemaakt en is verloskundige in hart en nieren. Ze vindt het belangrijk om ouders goed te leren kennen, zodat ze ouders zo goed mogelijk kan helpen. Ook in moeilijke tijden. Naast verloskundige is Karin ook echoscopiste, dus voor pretecho’s in 3/4D kun je ook bij Karin terecht.

_DSC7994.jpg

Chantal roos

Chantal volgde studies in de gehandicaptenzorg en het onderwijs, maar de verloskunde bleef toch kriebelen. Waarom? Omdat ze het een voorrecht vindt om aanstaande ouders te mogen begeleiden tijdens het meest pure, natuurlijke en intieme moment in hun leven. Maar nu ze verloskundige is, kriebelt er nog steeds iets. Daarom start Chantal binnenkort met de opleiding tot echoscopiste, zodat ze ouders nog meer zorg kan bieden.

fullsizeoutput_710.jpeg

Jacqueline bazuin

Jacqueline is misschien de jongste van het stel, maar zeker net zo leergierig, gepassioneerd en ondernemend als haar collega’s. Iedereen is uniek en heeft andere wensen, daarom wil Jacqueline iedereen de begeleiding geven die bij hen past. Ouders goed leren kennen, dat vindt ze belangrijk. En om zichzelf te blijven ontwikkelen, start ze in januari 2020 ook nog met de opleiding tot echoscopiste. ‘Een mooie aanvulling op een prachtig vak,’ aldus Jacqueline.